Wie zijn we zeker van

Voor ons sta jij centraal

Met ons gespecialiseerd team kan je rekenen op jarenlange ervaring in het adviseren en helpen van onze klanten.

In onze open kantoren in de dorpskernen geven we menselijke begeleiding bij het kiezen van jouw juiste verzekering of spaaroplossing.

Via je eigen klantenportaal kan je al je polissen online raadplegen en opvolgen. Gemoedsrust gegarandeerd dus!

De aanpak waarin wij geloven

Onafhankelijk

Een makelaar is niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij. Op die manier krijg je de vrije keuze uit alle verzekeringen op de markt. Sommige verzekeringen plaats je beter bij een gespecialiseerde maatschappij, andere bundel je net beter in een pakket. Zo heb je bij Het Zekerhuis alles onder één dak maar toch gespreid over diverse maatschappijen, naar jouw behoefte en nood en volgens wat jij belangrijk vindt.

Topservice bij schade

De makelaar weet wat hij zegt, daarvoor zijn we gekwalificeerd, vakkundig en worden we constant opgeleid. We zijn ook buiten de kantooruren beschikbaar. Dus geen 9 to 5 mentaliteit maar een uitgebreide dienstverlening. Je krijgt 24/24 aan een stuk meteen een oplossing en onmiddellijke bijstand bij een schadegeval.

Niet alleen prijs is belangrijk

Bovendien is niet alleen de prijs belangrijk bij een makelaarskantoor maar ook de kwaliteit van de geboden diensten. Het gaat tenslotte over je huis, je auto, je geld in het algemeen. Dat moet met de beste zorg en perfect op maat geadviseerd worden. Wij helpen je door het bos de bomen zien.

Proactief

Opvolging is heel belangrijk. Het is niet gezegd dat wat vandaag de beste oplossing is voor je verzekeringspakket en spaaroplossingen over enkele jaren nog zo is. Het Zekerhuis evolueert mee met jou en helpt je op belangrijke en minder cruciale momenten in je leven de juiste keuzes te maken.

Voorop in evolutie digitalisering omarmend

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar doen wij er alles aan om via de moderne kanalen in dialoog te gaan met de klant. Zo gaan zowel wij als jij als klant efficiënt met elkaars tijd om. Zonder het menselijk aspect en de persoonlijke adviesverlening uit het oog te verliezen!

Kortom, je makelaar is je beste verzekering.

Zekerder en nabij

Bij ons ben je zeker van een persoonlijke aanpak

Contacteer ons nu voor vrijblijvende info

Case: Zorgeloos op reis Bekijk deze case

Carine

Carine

Reiziger

Ik ga op reis en ik neem mee: mijn reiskoffer en mijn reisdocumenten.
Maar even belangrijk: Ik ga op reis en ik laat thuis: al mijn zorgen!

Zorgeloos op reis gaan betekent niet alleen een goed humeur, stralende zon of eender welk ingrediënt jij er graag bij hebt. Je hebt nu eenmaal niet altijd alles in de hand en zorgeloos op reis gaan betekent ook dat je je geen zorgen moet maken wanneer niet alles loopt zoals je het gepland had.

Wanneer je bagage niet op tijd wordt geleverd, heb je toch een aantal strikt noodzakelijke dingen nodig. Betaal je die zelf, of doe je dat met een budget dat je ter beschikking krijgt?

Door de gezondheid van één van de gezinsleden of van naaste familieleden kan je last minute toch niet vertrekken op je droomvakantie, of moet je vroeger dan voorzien terugkeren? Het is goed om te weten dat de kosten voor repatriëring, voor annulering, ziekenhuis of eventueel zelfs een compensatiereis voorzien worden, niet?

Autopech op die smalle bergpas bedreigt het verderzetten van de vakantie en ook met die onverwachte bijkomende overnachting had je geen rekening gehouden…

Lekke band op fietsvakantie en geen reservemateriaal meer bij de hand?

Bijstand voor je auto, motor of fiets, of voor jezelf (breuk op skivakantie, omgeslagen enkel op wandelvakantie…),  je citytrip of wereldreis annuleren bij onvoorziene omstandigheden; Geen zorgen over de ziekenhuisfactuur in het buitenland. Compensatie voor je geplande reis of verloren gegane bagage … geen nood. Een goede reisverzekering helpt je hiermee uit zorgen.

Je leest het goed: Hoewel je niet moet wakker liggen van alles wat mis zou kunnen gaan is het wel aangeraden er even bij stil te staan.

Ben je alleen, of heb je een gezin? Reis je veel of weinig? Blijf je binnen Europa, of wil je de wereld zien?
Voor elke trip en voor elk budget helpen we graag om je ideale reis,- bijstands, of annuleringsverzekering op maat te kiezen, zodat je altijd gerust kan vertrekken.

 

Case: Gestolen bedrijfsgoederen Bekijk deze case

Bert

Bert

Zelfstandig loodgieter

Bert (35 jaar) is een zelfstandig loodgieter en vraagt aan Het Zekerhuis wat hij het best doet om zijn waardevol gerief samen met zijn nieuwe bestelwagen te verzekeren.

De facturen (zonder btw):
Inrichting bestelwagen €8500

Gereedschappen en machines €10000
Bestelwagen €25000 

Voor de totale investering van €43500 heeft Bert een investeringskrediet afgesloten.

Wat Bert zeker moet hebben is een een autoverzekering hebben die dekking biedt voor zijn burgerlijke aansprakelijkheid.

Welke verzekeringen stelt Het Zekerhuis voor, zodat Bert bedrijfszeker is?

Omniumverzekering:
De omniumverzekering biedt Bert de garantie dat zijn wagen onmiddellijk kan vervangen worden door een nieuwe als die onherstelbaar beschadigd is. Die garantie geldt zowel in het geval hij in zijn recht was als in de fout ging.  
Indien Bert in zijn recht is, kan het soms lang aanslepen alvorens de tegenpartij tot vergoeding overgaat (onduidelijk aanrijdingsformulier, vluchtmisdrijf …).
De omniumverzekering betaalt deze kosten onmiddellijk uit, waardoor Bert bedrijfszeker is. Ook bij diefstal komt de omniumverzekering tussen.

Verzekering vervoerde goederen:
Bert krijgt de zekerheid dat zijn werkgerief correct wordt vergoed, als zijn auto is gestolen. Je hoort het maar al te vaak dat een aannemer thuis is bestolen. Zonder deze verzekering is er geen tussenkomst mogelijk. Ook niet te vergeten dat er een tussenkomst is als de inhoud van de bestelwagen is beschadigd door een ongeval, laden en lossen, natuurrampen of vandalisme.

Rechtsbijstand:
De rechtsbijstand van de wagen is ondergebracht in een pakket samen met de andere verzekeringen.
Doordat de rechtsbijstand een type allerisicopolis is voor het voertuig, biedt dit Bert de zekerheid dat er tot het uiterste kan gegaan worden bij geschillen. Als zelfstandig ondernemer moet je ook elke dag voluit kunnen gaan, Bert verwacht terecht hetzelfde van zijn verzekeringen.

Kostprijs?

Verplichte BA verzekering

€400

Omnium

€1200

Inhoud bestelwagen

€650

Rechtsbijstand

€70

De totale kostprijs bedraagt €2320. Door deze verzekeringen te bundelen in een bedrijfspakket krijgt Bert elk jaar een bonus van 10% uitbetaald. Een weloverwogen uitgave, want bij een totaal verlies van het voertuig hetzij door diefstal of eigen schade dient Bert niet opnieuw de zware investering van €43500 te doen.

Belangrijk om te weten is dat deze bedragen in de realiteit hoger of lager kunnen zijn. Dit hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, vermogen wagen, aantal schadegevallen in fout …