2 jaar Het Zekerhuis

Gepost op 24-05-2019

Gisteren dag op dag 2 jaar geleden zat ik met Kenny bij de notaris om onze bvba op te richten. We werkten toen beiden zo’n 7 jaar als zelfstandige, maar een eigen onderneming uitbouwen van 0 was toch het begin van het échte werk.

Opeens werden personeelsbeleid, IT-infrastructuur, organiseren van interne workflows,  op zoek moeten naar een pand, businessplannen en onderhandelingen met externe partijen de orde van de dag.

In die 2 jaar is het enorm hard gegaan. Ons teampje van 5 in de 2 kantoren geven dag in dag uit het beste van zichzelf om onze klanten te voorzien van de juiste verzekeringen, want bottom line draait het daar om.

We hebben heel veel geleerd door een paar keer enorm op onze smoel te gaan maar ook door al wat succesjes te boeken.
Trial and error.

Ondertussen zijn we organisch heel hard aan het groeien en gaan we elke dag op zoek naar de juiste partners voor nieuwe/betere initiatieven om bij te dragen aan:

  • het gebruiksgemak van onze eindklant
  • de juiste offline en online contactmomenten te hebben met die klant
  • een beleving te creëren wat het verschil maakt tussen ons en de groeiende concurrentie

Want “advies op maat” geeft iedereen.

Net als in andere sectoren wordt alles in vraag gesteld en wordt er constant op die ‘kan het nog efficiënter’ nagel geklopt. De komende jaren zal het adviseren van verzekeringsproducten een grote metamorfose ondergaan. De digitalisering is al een tijdje geleden begonnen maar de klant wil naast die snelheid en efficiëntie ook dat er tijd vrijgemaakt wordt voor heel persoonlijk advies. Door in een aantal pilootprojecten en denktanks te zitten willen we in de kopgroep zitten wanneer sommige van die nieuwigheden daadwerkelijk uitgerold worden.

Bedankt aan onze klanten voor het vertrouwen, welkom aan al die nieuwe klanten die ons hopelijk zullen volgen en aan alle nieuwsgierigen: de koffie staat klaar!

Keep up the good work Angelina, Michelle, Wim en Kenny!

#hetzekerhuis #zekerennabij #jouwverzekeringsmakelaar #ondernemen #dankbaar

Tip: Neem deel aan onze Facebook-verjaardagsactie!
https://www.facebook.com/zekerhuis/