Case: Zorgeloos op reis

Carine - Reiziger

Ik ga op reis en ik neem mee: mijn reiskoffer en mijn reisdocumenten.
Maar even belangrijk: Ik ga op reis en ik laat thuis: al mijn zorgen!

Zorgeloos op reis gaan betekent niet alleen een goed humeur, stralende zon of eender welk ingrediënt jij er graag bij hebt. Je hebt nu eenmaal niet altijd alles in de hand en zorgeloos op reis gaan betekent ook dat je je geen zorgen moet maken wanneer niet alles loopt zoals je het gepland had.

Wanneer je bagage niet op tijd wordt geleverd, heb je toch een aantal strikt noodzakelijke dingen nodig. Betaal je die zelf, of doe je dat met een budget dat je ter beschikking krijgt?

Door de gezondheid van één van de gezinsleden of van naaste familieleden kan je last minute toch niet vertrekken op je droomvakantie, of moet je vroeger dan voorzien terugkeren? Het is goed om te weten dat de kosten voor repatriëring, voor annulering, ziekenhuis of eventueel zelfs een compensatiereis voorzien worden, niet?

Autopech op die smalle bergpas bedreigt het verderzetten van de vakantie en ook met die onverwachte bijkomende overnachting had je geen rekening gehouden…

Lekke band op fietsvakantie en geen reservemateriaal meer bij de hand?

Bijstand voor je auto, motor of fiets, of voor jezelf (breuk op skivakantie, omgeslagen enkel op wandelvakantie…),  je citytrip of wereldreis annuleren bij onvoorziene omstandigheden; Geen zorgen over de ziekenhuisfactuur in het buitenland. Compensatie voor je geplande reis of verloren gegane bagage … geen nood. Een goede reisverzekering helpt je hiermee uit zorgen.

Je leest het goed: Hoewel je niet moet wakker liggen van alles wat mis zou kunnen gaan is het wel aangeraden er even bij stil te staan.

Ben je alleen, of heb je een gezin? Reis je veel of weinig? Blijf je binnen Europa, of wil je de wereld zien?
Voor elke trip en voor elk budget helpen we graag om je ideale reis,- bijstands, of annuleringsverzekering op maat te kiezen, zodat je altijd gerust kan vertrekken.